Vi arrangerer kurs for lokalmatprodusenter over hele landet og i alle bransjer. Vi har flere ulike kursopplegg, og derfor finner du kurs som passer deg enten du er fersk eller mer erfaren produsent.
Velg Tema
Region
Velg type
14. feb
–15. feb
2025
Nedskjæring vilt – utnyttelse av ulike stykningsdeler
Bli med på praktisk kurs i nedskjæring av vilt for å lære mer om kjøttkvalitet, utnyttelsesgrad, mørning, pakkemetoder, emballering og lagring for videresalg/-foredling. Målet er å øke inntjening og gi enda bedre tilgang på produkter av vilt til kundene.
Kvitebjørnvegen 12, Sand
25. mar
–26. mar
2025
Fagdager lokalmat Trøndelag
Bli med på Fagdager lokalmat 25.–26. mars 2024 på Steinkjer. Disse dagene samler vi mat- og drikke-bransjen for inspirerende kurs, nettverksbygging og kunnskapsdeling. Enten du er en etablert produsent eller vurderer å starte, vil du få nyttige verktøy, faglig innsikt og muligheten til å møte bransjeeksperter.
Steinkjer videregående skole
Serveringsbedrifter
Gode mat- og drikkeopplevelser må til for å lykkes med regjeringens visjon for Matnasjonen Norge. Her har serveringsbedrifter som tilbyr lokalmat en sentral rolle, og hvor kunnskap blir et viktig element for å gi den gode opplevelsen til gjesten. For å styrke kompetansen tilbys grunnmodul for serveringsbedrifter.
Lokal foredling av kjøtt
Modulen går over 3 samlinger (to og tre dagers samlinger) med totalt 70 timer og tilbys i alle fem regionene. Samlingene veksler mellom teori, praktiske øvelser og orientering/omvisning hos foredlingsbedrifter.