Velg Kategori
Tradisjonsmat
HACCP – Verktøyet som sikrer bedre mattrygghet
Kontroll av kritiske punkt i prosessen er viktig for å lage trygg mat. HACCP-systemet er verktøyet, og med et godt flytskjema på plass sikrer du bedre mattrygghet.
Tradisjonsmat
Produsentstolthet
Du som produserer lokale mat- eller drikkeprodukter blir stadig mer populær, enten folk handler produktene dine i butikker eller på markeder. Takket være din stå-på-vilje, utholdenhet, kreativitet, kvalitetsfokus og at du legger sjela di i produktene.
Tradisjonsmat
Når emballasjen er utstillingsvinduet ditt
Forskning viser at forbrukere bruker svært kort tid på å gjøre seg opp en formening om et produkt når de handler. Da gjelder det å gi potensielle kunder et positivt førsteinntrykk gjennom forpakningen ved å ha relevant kunnskap om sensorisk markedsføring.
Tradisjonsmat
Produsentene samlet på et sted
Bransjeportalen lokalmat.no gjør det enklere for deg å finne den lokalproduserte maten.
Tradisjonsmat
Å fermentere er å trylle med smaker
Mikroorganismenes berømmelse når nye høyder. Det skyldes først og fremst fermenteringens økende popularitet.