Hvor og når
2.-3. september
Kl. 10-16 (2. sept.), kl. 9-14 (3. sept.)
Påmelding
Frist for påmelding: 22. august
Fagansvarlig

Tom Chr. Johannessen er pølsemakermester ved matforsknings-instituttet Nofima. Tom jobber med kjøttproduksjon i små og store prosjekter og holder kurs i kjøtt-, farse- og spekematproduksjon.
Foto: matprat.no
Kursinnhold
Kursdeltakerne skal lære å skjære ned gris og småfe til spesifikke produkter tilpasset ulike årstider, som grillprodukter, spekemat, samt salte og røkte produkter.
- Nedskjæring av gris til ulike produkter
- Nedskjæring av småfe
- Salt og saltemetoder til spekematprodukter
- Salt og marinering av produkter til grill/steking
- Røyking (svinekam/sommerkoteletter)
- Sorteringer til pålegg- pølseprodukter
Pris og betingelser
Kr 4490,- (inkl. mva) pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Spørsmål? Ta kontakt:

Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver