Nytt emballasjeregelverk – hvordan påvirker det meg som lokalmatprodusent?

9. desember 2025
Digitalt på Teams
Nytt emballasjeregelverk skjerper kravene også for små matprodusenter. Produsenter må nå dekke kostnader for innsamling, transport og behandling av emballasjeavfall, og minstegrensen på 1 000 kg per materiale er fjernet. Alle som selger emballasje eller emballerte varer i Norge må derfor være medlem i et godkjent produsentansvarsselskap. Bli med på en enkel, faglig introduksjon til de nye reglene!

Hvor og når

Digitalt på Teams

9. desember 2025
Kl. 09.30-11.00

Påmelding

Bindende påmelding innen 3.12.2025

Fagansvarlig

Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker i Nofima, har lang erfaring innen emballasjeutvikling og nå også førstehånds kunnskap om hva det nye emballasjeregelverket inneholder og hvilke konsekvenser det får for norske matprodusenter.

Kursinnhold

Få en forståelse for endringene som kommer med det nye emballasjeregelverket og hvilken påvirkning det får for små lokalmatprodusenter.

I dette webinaret vil du få informasjon om hvordan det nye emballasjeregelverket, PPWR, vil påvirke deg som lokalmatprodusent. Regelverket, som trådte i kraft 11. februar 2025 inneholder også nye krav som blir gjeldende de neste 18 månedene frem mot august 2026.

Webinaret vil sette lokalmatprodusenten i søkelyset og det vil bli muligheter til å stille spørsmål.  

Pris og betingelser

Kr: 399,-

I forkant av webinaret vil du få tilsendt en Teams-lenke som leder deg inn til nettmøtet.

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver