Hvor og når
28. oktober
Kl. 9-16
Påmelding
Frist for påmelding: 17. oktober
Fagansvarlig
Lene Øverby og Cecilia M. Kippe er rådgivere ved matforskningsinstituttet Nofima på Ås. De har begge solid kompetanse innen mattrygghet og fareanalyse i matproduksjon.
Foto Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Kursinnhold
Kunnskap om risiko i egen produksjon, kombinert med god hygienepraksis, er avgjørende for å sikre trygg mat. Kurset gir innsikt i mattrygghet med fokus på:
- Grunnleggende mikrobiologi
- Hygienetiltak
- HACCP-metoden (Hazard Analysis and Critical Control Point), en systematisk metode for å identifisere og forebygge risiko i matproduksjon
- Deltakerne får også anledning til nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre produsenter
Pris og betingelser
Kr 2200,- pr. person inkl. moms. Prisen inkluderer lunsj og kursmateriell.
Spørsmål? Ta kontakt:

Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver