Hvor og når
28. august
Kl. 9-12
Digitalt på Teams
Påmelding
Frist for påmelding: 22. august
Fagansvarlig

Tom Chr. Johannessen er pølsemakermester ved matforsknings-instituttet Nofima. Tom jobber med kjøttproduksjon i små og store prosjekter og holder kurs i kjøtt-, farse- og spekematproduksjon.
Foto Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Kursinnhold
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om innmat – innmat i nåtid og i et fremtidsperspektiv.
Kursdeltakerne skal få lærdom om innmat og bruk av disse i dagens produkter, samtidig som vi ser på framtidige bruksmuligheter. Vi vil også se på positive næringsstoffer i innmaten.
- Tradisjonell bruk av innmat
- Ny bruk av innmat
- Innmat i et kostholds perspektiv
- Ernæringsmessig næringsverdi i innmat
Pris og betingelser
590 kr (inkl. moms) pr. person
Spørsmål? Ta kontakt:

Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver