Innmat; Nytteverdi og produktutvikling

28. august 2025
28. august 2025
Digitalt på Teams
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om innmat.
Produkter av innmat, lungemos, blodpølse og leverpostei.

Hvor og når

28. august
Kl. 9-12

Digitalt på Teams

Påmelding

Frist for påmelding: 22. august

Fagansvarlig

Pølsemaker holder i en spekeskinke.
Nofimas pølsemakermester Tom Johannessen er kursholder sammen med Lene Øverby. Foto: Joe Urrutia, Nofima

Tom Chr. Johannessen er pølsemakermester ved matforsknings-instituttet Nofima. Tom jobber med kjøttproduksjon i små og store prosjekter og holder kurs i kjøtt-, farse- og spekematproduksjon.

Foto Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima

Kursinnhold

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om innmat – innmat i nåtid og i et fremtidsperspektiv.

Kursdeltakerne skal få lærdom om innmat og bruk av disse i dagens produkter, samtidig som vi ser på framtidige bruksmuligheter. Vi vil også se på positive næringsstoffer i innmaten.

  • Tradisjonell bruk av innmat
  • Ny bruk av innmat
  • Innmat i et kostholds perspektiv
  • Ernæringsmessig næringsverdi i innmat

Pris og betingelser

590 kr (inkl. moms) pr. person

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver