Trygg mat, HACCP og merking av næringsmiddel, med fokus på frukt, bær og grønsaker.

18. november 2025
18. november 2025
webinar
Alt du treng å vete om merking, grunnforutsetninger for å fylle syltetøy, frukt, bær og gørnsaker på glas foredla. Vi har også om kvalitet i råvare, pakka for salg. Grunnforutseningar for trygg mat HACCP prinsipp. Gjennomgang av lovverk og forskrifter ein må ha oversikt over. Holdbarheit og merking av holdbarheit.
korger med frukt

Hvor og når

18. november
kl. 13-15

Webinar, påmelding under.

Påmelding

Webinaret er gratis, men krev påmelidng med info

Fagansvarlig

Cecilia Midsund Kippe

Kursinnhold

Dette kurset passar for deg som fyller saft, syltetøy, hermetisert frukt og sursylta grønsaker. Desse næringsmiddela har ei rekke forskrifter og når ein pakkar for forbrukar er det ei rekke krav til merkinga. Gjennom foredraget får du full oversikt over forskrifter og lovverk som du treng. Du får også god oversikt over korleis informasjonen til forbruker skal vere når det gjeld merking av innhold av sukker, namn og for eks. mengde bær i lake.

  • HACCP sine grunnforutsetningar
  • rett merking av næringsmiddel
  • lover og forskrifter som gjeld
  • eksempel og hugsereglar
  • oversiktlig

Pris og betingelser

Webinaret er gratis, det vert gjort opptak som vert gjort tilgjengeleg med innlogging på epost – difor viktig at du registrerer deg godt i kurset.

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver

portrait of  Aud Slettehaug

Vest-Norge

Aud Slettehaug

dagleg leiar

Relaterte artikler: