Hvor og når
18. november
kl. 13-15
Webinar, påmelding under.
Påmelding
Webinaret er gratis, men krev påmelidng med info
Fagansvarlig
Cecilia Midsund Kippe
Kursinnhold
Dette kurset passar for deg som fyller saft, syltetøy, hermetisert frukt og sursylta grønsaker. Desse næringsmiddela har ei rekke forskrifter og når ein pakkar for forbrukar er det ei rekke krav til merkinga. Gjennom foredraget får du full oversikt over forskrifter og lovverk som du treng. Du får også god oversikt over korleis informasjonen til forbruker skal vere når det gjeld merking av innhold av sukker, namn og for eks. mengde bær i lake.
- HACCP sine grunnforutsetningar
 - rett merking av næringsmiddel
 - lover og forskrifter som gjeld
 - eksempel og hugsereglar
 - oversiktlig
 
Pris og betingelser
Webinaret er gratis, det vert gjort opptak som vert gjort tilgjengeleg med innlogging på epost – difor viktig at du registrerer deg godt i kurset.
Spørsmål? Ta kontakt:
      Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver
      Vest-Norge
Aud Slettehaug
dagleg leiar



