Stykking, salting, tørking og røyking av rein

22. oktober 2025
23. oktober 2025
Stornes, Kautokeino
Grunnleggende kunnskaper i videreforedling av reinkjøtt.
Røyking av reinkjøtt

Hvor og når

22-23. oktober
Kl 9-16 begge dager

Stornes, Kautokeino

Påmelding

For påmelding og spørsmål send e-post til Rune Jensen:

Troms@bondensmarked.no /90098971

Inkluder følgende info:

  • Adresse
  • Bedriftsnavn
  • Organisasjonsnummer
  • Navn deltaker(e)

Kursholder

Per Anders Bongo

Kursinnhold

  • Dag 1. – Teori, litt om metoder, nedskjæring, salting, tørking
  • Dag 2. – Teori, røyking, metoder, oppsummering

Pris og betingelser

Bevertning: kursavgift inkluderer lunsj begge dager

Ta med godt fottøy og klær etter vær – røyking foregår utendørs

Ta kontakt:

portrait of  Kine Skogås Fristad

Nord-Norge

Kine Skogås Fristad

Rådgiver

Relaterte artikler: