Sank og smak

29. juli 2025
30. juli 2025
Tufjord, Rolvsøya
Sanking av arktiske bær og urter og tips til videreforedling.

Hvor og når

29-30. juli

Dag 1: 11-18

Dag 2: 9-17

Tufjord, Rolvsøya

Påmelding

For påmelding og spørsmål send e-post til Rune Jensen:

Troms@bondensmarked.no /90098971

Inkluder følgende info:

  • Navn deltaker(e)
  • Adresse
  • Bedriftsnavn
  • Organisasjonsnummer

Fagansvarlig

Siss-Heidi Hansen driver bedriften Molta som driver videreforedling av molter og arktiske rå¨varer

Kursinnhold

Dag 1. – Oppstart ved lunsj presentasjon, ut i felt å sanke. tips og ideer underveis.
Dag 2. – teori, teknikker, bær og urter med mer

Pris. betingelser og praktisk info

Kursavgift kr. 700,- per pers / inkludert lunsj begge dager

  • Ferge fra Havøysund 29.7 kl 08.55 / Retur 30. juli avgang kl 18.00
  • Overnatting: – Morsom Glamping på Tørrfiskloftet / kr. 300 per pers.
  • Bevertning: 2 retters middag og nydelig frokost kr. 695 pp.
  • Ta med sanke bøtter, tursekk, godt fottøy og uteklær.

Spørsmål? Ta kontakt:

portrait of  Kine Skogås Fristad

Nord-Norge

Kine Skogås Fristad

Rådgiver

Relaterte artikler: