Hvor og når
23. okt. 2024
Kl. 08.30 – 15.30
DIS Kaffebar AS Skulevegen, Sykkylven
Påmelding
Fagansvarlig
Jenny Neikell, èn av Sveriges fremste eksperter på melkesyregjæring og konservering. Hun er en internasjonal prisvinnende forfatter og hyppig engasjert veileder i Kompetansenettverk lokalmat.
Foto: Jenny Neikell
Kursinnhold
Om fermentering: lær å kjenne mikroorganismene hvem er venn og hvem er fiende?
Fermenterte grønnsaker
- Historie
- Råvarer
- Ulike fermenteringsmetoder
- Hva skjer i prosessen
- Smaksutvikling
- Lagring og holdbarhet
- Feilsøking
- Helseaspekter
Kimchi
- Historie og tradisjon
- Råvarer
- Metode
Servering av fermenterte grønnsaker
- Kald eller varm servering?
- Tips på smakskombinasjoner
- Reseptinspirasjon
Å produsere for salg
- Utstyr
- Forpakninger og merking
- Holdbarhet
- Prissetting og lønnsomhet
- Markedsføring
Kursholder
Jenny Neikell, en av Sveriges fremste eksperter på melkesyregjæring og konservering. Hun er en internasjonal prisvinnende forfatter og hyppig engasjert veileder i Kompetansenettverk lokalmat.
Foto: Jenny Neikell
Pris og betingelser
Billett ordinær: kr 950,-. Billett medlemmer Småbrukarlaget og Bondelaget kr 450,- inkluderer Billettene inkluderer servering, oppskriftshefte og støttelitteratur. (Se påmeldingslink)
Spørsmål? Åsne Helene Fostad, tlf. 92455852 eller
Midt-Norge
Bjørg Elisabeth Tronstad
Seniorrådgiver