Hvor og når
7. oktober
Kl. 12-13
Digitalt på Teams
Påmelding
Frist for påmelding: 3. oktober.
Fagansvarlig

Cecilia M. Kippe jobber på matforskningsinstituttet Nofima på Ås og deltar i forskningsprosjekter på norske landbruksprodukter med fokus på helse og kvaltiet. I tillegg er Cecilia kursholder og veileder innen frukt-, bær- og grønnsaksforedling i Kompetansenettverket for lokalmat.
Foto Joe Urrutia/Nofima
Kursinnhold
Pasteurisering av juice er viktig med tanke på mattrygghet, holdbarhet og kvalitet. Webinaret gir deltakerne grunnleggende kompetanse om pasteurisering av juice.
- Hvorfor vi pasteuriserer
- Utstyr
- Grunnlag for valg av tid og temperatur
- Hvordan vi kan variere tid/temp og oppnå samme pasteuriseringseffekt (mht. mikrobiologi)
- Andre ting som er viktig å huske på for bevaring av kvalitet
Pris og betingelser
Kr 299,- pr. person inkl. moms.
Spørsmål? Ta kontakt:

Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver