Pasteurisering av juice

7. oktober 2025
Digitalt på Teams
Webinar om pasteurisering av juice, hvorfor og hvordan.
Pasteurisering av juice.

Hvor og når

7. oktober
Kl. 12-13

Digitalt på Teams

Påmelding

Frist for påmelding: 3. oktober.

Fagansvarlig

Cecilia M. Kippe i vegetabilhallen på Nofima Ås. Foto: Joe Urrutia/Nofima

Cecilia M. Kippe jobber på matforskningsinstituttet Nofima på Ås og deltar i forskningsprosjekter på norske landbruksprodukter med fokus på helse og kvaltiet. I tillegg er Cecilia kursholder og veileder innen frukt-, bær- og grønnsaksforedling i Kompetansenettverket for lokalmat.

Foto Joe Urrutia/Nofima

Kursinnhold

Pasteurisering av juice er viktig med tanke på mattrygghet, holdbarhet og kvalitet. Webinaret gir deltakerne grunnleggende kompetanse om pasteurisering av juice.

  • Hvorfor vi pasteuriserer
  • Utstyr
  • Grunnlag for valg av tid og temperatur
  • Hvordan vi kan variere tid/temp og oppnå samme pasteuriseringseffekt (mht. mikrobiologi)
  • Andre ting som er viktig å huske på for bevaring av kvalitet

Pris og betingelser

Kr 299,- pr. person inkl. moms.

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver

Relaterte artikler: