Påmelding
For påmelding og spørsmål send e-post til Dag Solfjeld:
dag@trekalver.no / 41513425
Inkluder følgende info:
- Organisasjonsnummer
- Navn deltaker(e)
- Adresse
- Bedriftsnavn
Påmeldingsfrist: 28. August. Påmeldingen er bindende, og faktura sendes. Gebyr blir sendt ut hvis vi ikke har avmelding innen 2 dager før kurset.
Kursholdere
Kursholdere er Kokk Dag Solfjeld og Svein Jæger Hansen. Hansen er en av Norges fremste innen bruk av Rein og Vilt. Han har gitt ut to kokebøker med rein og vilt som gourmet mat og jobbet i snart 30 år ved Meyergården Hotell på Mo i Rana.
Kursinnhold
Hvilken del av dyret kan brukes til hva? Gjennom praktiske øvelser skal deltagerne få kunnskap om bedre utnyttelse av rein til ulike produkter som pølser og andre kjøttprodukter. . Vi lærer å lage noen gode retter med godt tilbehør, samt ett par forskjellige pølser og farser.
Om arrangøren: 3 Kalver er et serveringssted på Dønna som serverer Hos oss får du matretter som er laget etter lokale tradisjoner. Råvarene kommer fra lokale produsenter på Dønna og Helgeland – kortreist og ureist mat er en viktig filosofi.
Pris og betingelser
1000 kr inkludert lunsj begge dager.
Spørsmål? Ta kontakt:

Nord-Norge
Kine Skogås Fristad
Rådgiver