Hvor og når
23.-24. april 2025
Kl. 08.00-16.
Nofima AS, Osloveien 1, Ås
Påmelding
Frist for påmelding: 9. april. NB! Begrenset antall plasser.
Fagansvarlig

Nils Olav Heggdalsvik er utdannet mesterbaker og diplombaker.
Han har lang erfaring fra industri- og håndverksbakerier.
Kursinnhold
- Ulike melkvaliteter – forståelse og viktighet
- Hvordan bake med mel av ulik kvalitet? Betydning og viktighet av baketeknikker og prosesser rundt brødbakst
- Viktigheten av riktig elting
- Ulike norske kornarter
- Vi lærer mens vi baker og utveksler erfaringer
Deltagerne lærer om ulike melkvaliteter, hva det betyr og viktighet av riktig baketeknikk for gode resultater. Kurset egner for ulike aktører; fra bonde, mølle, bakeri til serveringssted.
Pris og betingelser
Kr 3490,- (inkl. mva) pr. person, inkl. lunsj og kursmateriell.
Spørsmål? Ta kontakt:

Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver