Hvor og når
Dato 6.-7. mai
6. mai: 16:30-20:30
7. mai: 9-15
Påmelding
For påmelding send e-post til Maria Sørbø:
post@visitnordkyn.com /47014585
Inkluder følgende info:
- Bedriftsnavn
- Organisasjonsnummer
- Navn deltaker(e)
- Adresse
Fagansvarlig
Jon Aga er kokk og nå driver av Utne Hotel, tidligere drev har Vega Havhotell, og er et kjent ansikt for matentusiaster. Har også
skrevet boken «Jon Agas smak av Vega». Bruker mye tang i egen meny og i
egne matprodukter.
Kursinnhold
Dag 1: Høsting i fjæra på dag
Dag 2: Sylting, tørking, koking og steking av forskjellig tang og tarearter
Målgruppe for Kompetansenettverket i nord er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer eller reiselivsbedrifter som har utviklingsprosjekter i samarbeid med lokalmatprodusenter. Målgruppa er små matbedrifter med opptil ti årsverk
Kursarrangør; Visit Nordkyn – Destinasjonsselskap for Nordkyn-regionen
som har hatt stort fokus på lokalmat og lokale råvarer de siste årene, i
prosjektet «Taste of Nordkyn».
Pris og betingelser
Deltakeravgift: 500 kr
Ved behov for overnatting; kontakt www.hotelnordkyn.no eller
www.davvisiida.no
Spørsmål? Ta kontakt:

Nord-Norge
Kine Skogås Fristad
Rådgiver