Mat og snacks av tang og tare

6. mai 2025
7. mai 2025
Dyfjordbua – Tørrfiskveien 20, 9782 Dyfjord
Målet med kurset er å gi inspirasjon til å ta i bruk enda flere lokale råvarer, og gi en ny dimensjon til fjæraturen!

Hvor og når

Dato 6.-7. mai
6. mai: 16:30-20:30

7. mai: 9-15

Dyfjordbua – Tørrfiskveien 20, 9782 Dyfjord

Påmelding

For påmelding send e-post til Maria Sørbø:

post@visitnordkyn.com /47014585

Inkluder følgende info:

  • Bedriftsnavn
  • Organisasjonsnummer
  • Navn deltaker(e)
  • Adresse

Fagansvarlig

Jon Aga er kokk og nå driver av Utne Hotel, tidligere drev har Vega Havhotell, og er et kjent ansikt for matentusiaster. Har også
skrevet boken «Jon Agas smak av Vega». Bruker mye tang i egen meny og i
egne matprodukter.

Kursinnhold

Dag 1: Høsting i fjæra på dag
Dag 2: Sylting, tørking, koking og steking av forskjellig tang og tarearter

Målgruppe for Kompetansenettverket i nord er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer eller reiselivsbedrifter som har utviklingsprosjekter i samarbeid med lokalmatprodusenter. Målgruppa er små matbedrifter med opptil ti årsverk

Kursarrangør; Visit Nordkyn – Destinasjonsselskap for Nordkyn-regionen
som har hatt stort fokus på lokalmat og lokale råvarer de siste årene, i
prosjektet «Taste of Nordkyn».

Pris og betingelser

Deltakeravgift: 500 kr

Ved behov for overnatting; kontakt www.hotelnordkyn.no eller
www.davvisiida.no

Spørsmål? Ta kontakt:

portrait of  Kine Skogås Fristad

Nord-Norge

Kine Skogås Fristad

Rådgiver

Relaterte artikler: