Påmelding
For påmelding og spørsmål send e-post til Rune Jensen:
Troms@bondensmarked.no / 90098971
Inkluder følgende info:
- Organisasjonsnummer
- Navn deltaker(e)
- Adresse
- Bedriftsnavn
Kursholder
Marit Sundt er matsukentusiast og driver foretaket Polarurt i Finnmark.

Kursinnhold
Fermentering er en eldgammel måte å behandle mat på for å konservere, nøytralisere giftstoffer og lage nydelige komplekse smaker. Denne metoden beholder næringsverdien i grønnsakene godt – ja faktisk øker den til og med; det produseres viktige enzymer, vitaminer og gode bakteriekulturer som er veldig gunstig for mage og helsen generelt. Hermetisering er en metode for å konservere matvarer. Metoden er velegnet for frukt, bær, sopp og en rekke ferdiglagde matretter.
Program:
Dag 1. – Oppstart kl 11.00, velkommen, lunsj, presentasjon, teori, hygiene, demo , deretter jobber vi utover dagen med fermentering
Dag 2. – Teori, plan for dagen, eddiksylting og hermetiseringormasjon
Pris, betingelser og praktisk info
- Bevertning: kursavgift inkluderer lunsj begge dager
- Ta med hodeplagg, godt fottøy og forkler og egnende glass for å ta med vareprøver hjem(type Norgesglass eller lignende)
- Trenger du overnatting så tilbyr Høgtun Kulturklynge dette:
- Overnatting i gjestehus; Enkeltrom: 600 kr Dobbeltrom: 1000 kr Bestill overnatting på tlf. : 91 75 02 94
Spørsmål? Ta kontakt:

Nord-Norge
Kine Skogås Fristad
Rådgiver