Dessertkurs

18. november 2025
19. november 2025
Reisafjord hotell
Bli med på å lage sjokolade med lokale ingredienser.

Hvor og når

Dato: 18-19 november
Klokkeslett: 10-16

Adresse: Reisafjord hotell

Påmelding

For påmelding og spørsmål send e-post til Rune Jensen:

Troms@bondensmarked.no /90098971

Inkluder følgende info:

  • Navn
  • Adresse
  • Organisasjonsnummer
  • Bedriftsnavn og type bedrift
  • År for etablering av bedrift

Fagansvarlig

Kurslærer er Tone Marie Log fra Sjokoladenoter på Valdres i Vang. Tone er utdannet kokk og dessertkokk i Frankrike og har jobbet på flere Michelin restauranter i London og i Frankrike. Hun trives aller best å jobbe med det søte! 

Kursinnhold

Vi ser frem til to flotte kursdager i Nordreisa hvor dere skal jobbe med søte fristelser, sjokolade, dekorasjon og lokale ingredienser

Pris og betingelser

Deltakeravgift kr 1000,- inkl lunsj begge dager

Spørsmål? Ta kontakt:

portrait of  Kine Skogås Fristad

Nord-Norge

Kine Skogås Fristad

Rådgiver

Relaterte artikler: