Hvor og når
25. april
Kl. 9-12
Digitalt på Teams
Påmelding
Frist for påmelding: 23. april.
Fagansvarlig
Tom Chr. Johannessen er pølsemakermester ved matforsknings-instituttet Nofima. Tom jobber med kjøttproduksjon i små og store prosjekter og holder kurs i kjøtt-, farse- og spekematproduksjon.
Kursinnhold
Lære å lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige. Hva skiller de gode resepter fra de dårlige?
- Oppbygningen av resepter på enkeltprodukter
- Økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer, men få samme produkt
- Mer økonomisk og bærekraftig bruk av råvarer
Pris og betingelser
Kr 590,- (inkl. moms). Kurset foregår digitalt på Teams. Påmeldingslenke sendes påmeldte i forkant av kurset.
Spørsmål? Ta kontakt:
Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver
Øst-Norge
Tom Christen Johannessen
Pølsemakermester