Reseptoppbygging kjøttprodukter

25. april 2025
Digitalt på Teams
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om hvordan en kan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig.
Ingredienser, råvarer og resept til pølseproduksjon.

Hvor og når

25. april
Kl. 9-12

Digitalt på Teams

Påmelding

Frist for påmelding: 23. april.

Fagansvarlig

Pølsemaker holder i en spekeskinke.
Nofimas pølsemakermester Tom Johannessen er kursholder sammen med Lene Øverby. Foto: Joe Urrutia, Nofima

Tom Chr. Johannessen er pølsemakermester ved matforsknings-instituttet Nofima. Tom jobber med kjøttproduksjon i små og store prosjekter og holder kurs i kjøtt-, farse- og spekematproduksjon.

Kursinnhold

Lære å lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige. Hva skiller de gode resepter fra de dårlige?

  • Oppbygningen av resepter på enkeltprodukter
  • Økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer, men få samme produkt
  • Mer økonomisk og bærekraftig bruk av råvarer

Pris og betingelser

Kr 590,- (inkl. moms). Kurset foregår digitalt på Teams. Påmeldingslenke sendes påmeldte i forkant av kurset.

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver

portrait of  Tom Christen Johannessen

Øst-Norge

Tom Christen Johannessen

Pølsemakermester

Relaterte artikler: