Hvor og når
27.3-28.3
Dag 1: 09-18.00
Dag 2 07:30-17:30
Fiskebørsen v/Saltstraumen hotell, Kapstøveien 19, 8056 Saltstraumen
Påmelding
Send e-post til: katrem@vgs.nfk.no
Inkluder følgende info:
- Bedriftsnavn
- Organisasjonsnummer
- Navn deltaker(e)
- Adresse
Kursholder
Bength Hanssen er lærer på Senja videregående skole, restaurant og matfag. Kokk- og stuertutdanning. Butikkslakterutdanning- den første som ble utdannet i Norge. Jobbet i kjøttindustrien som produksjonsleder og slakter på Nortura. Har i mange år jobbet som konsulent og drevet med videreutvikling av bedrifter

Kursinnhold
- Teori
- Hygiene
- Partering
- Kjøttbehandling og produksjon
Målgruppe: Hovedmålgruppa for Kompetansenettverket i nord er primærprodusenter og næringsmiddelbedrifter med mål om å utvikle, foredle og selge kvalitetsprodukter basert på lokale råvarer eller reiselivsbedrifter som har utviklingsprosjekter i samarbeid med lokalmatprodusenter. Målgruppa er små matbedrifter med opptil ti årsverk
Om kursarrangør
Arrangører er Nordnorsk Kompetansesenter Mat (NKMAT)
NKMAT er et selvstendig senter under Mosjøen VGS. De har gjennom en årrekke vært kursarrangør for Kompetansenettverk for Lokalmat i Nord-Norge, men er mest kjent for å arrangere det årlige matsymposiet ArktiskMat.
Kontaktperson i Nordnorsk Kompetansesenter er Katrine Remmen Wiken: katrem@vgs.nfk.no/ 92241783
Pris og betingelser
Påmeldingsavgift: 1000 kr som inkluderer lunsj begge dager. Begrensede antall plasser. Påmeldingsfrist: 28. februar
Spørsmål? Ta kontakt:

Nord-Norge
Kine Skogås Fristad
Rådgiver