Hvor og når
7.november 2024
Kl. 18.00 – 22.00
Fjøsakademiet, Vintervollveien 393, Glåmos
Arrangør:
Kommunene Røros, Holtålen og Os. Statsforvalteren i Trøndelag og Kompetansenettverk lokalmat/GKMS
Program
18.00 Velkommen ved Røros kommune.
18.05 Vi får en orientering om Grindal ysteri og Grønt fra Grindal, av Sigurd Vassenden og Elisabeth Fagerland.
· Grindal ysteri – et lite, økologisk handverksysteri. Yster fersk og upasteurisert melk fra ku og geit.
· Grønt fra Grindal – en markedshage hvor de dyrker 40 ulike kulturer i faste bed. Til sammen 5 mål med økologisk bær og grønt
18.40 Øfsti Søndre er en allsidig gård på Stjørdal. Marit Lianes orienterer om Inn på Tunet drifta, direktesalg av kjøtt og øvrig drift.
19.05 Presentasjon av de gode hjelperne: Kommunen, Røros Næringshage og Statsforvalteren.
19.20 Pause
19.30 Presentasjon av Kompetansenettverket for lokalmat Midt-Norge.
19.50 Kveldsmat
20.30 Rundbordsprat
Her kan du få en prat med foredragsholdere og andre fra virkemiddelapparatet. Alle skal få mulighet til å innom alle bord.
Bord 1: Støttemuligheter
Bord 2: Ideutvikling – tettere på erfaringer
Bord 3: Kompetanse og oppfølging etablering
Målgruppe: alle som er interessert i landbruk og næringsutvikling basert på gårdens og bygdas ressurser.
For spørsmål: Berit Bugten Østbyhaug tlf. 95295955 / Liv Gystad tlf. 90837305
Pris og betingelser
Arrangementet er gratis og inkluderer kveldsmat.
Vel møtt!
Spørsmål? Ta kontakt:
Midt-Norge
Bjørg Elisabeth Tronstad
Seniorrådgiver