Hvordan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig?

30. oktober 2024
30. oktober 2024
Digitalt på Teams
Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til nettkurs om hvordan en kan bygge opp en god resept på kjøttprodukter – både økonomisk og bærekraftig.
Pølser og andre kjøttvarer

Hvor og når

30. oktober
Kl. 09:00-12:00

Digitalt på Teams

Påmelding

Bindende påmelding innen 25.10.2024

Kursholder

portrait of  Tom Christen Johannessen

Øst-Norge

Tom Christen Johannessen

Pølsemakermester

Kursinnhold

Oppbygning av resept på enkeltprodukter

  • Økonomien i resepten dersom vi kan bruke andre råvarer, men få samme kvalitet på produktet
  • Mer økonomisk og bærekraftig bruk av råvarer

Mål med kurset

Målet med kurset er å lære og lage gode resepter på kjøttprodukter, som både er økonomiske og bærekraftige.

Pris og betingelser

Kr 625,- inkl. mva. pr. person.

Bindende påmelding innen 25.10.2024

Kurset vil foregå på Teams. Egen lenke blir tilsendt i forkant av kurset.

Spørsmål? Ta kontakt:

Cecilia Kippe

Øst-Norge

Cecilia Midtsund Kippe

Rådgiver

Relaterte artikler: