Hvor og når
9. september 2024
Klokka: 15 -19
På Teams. Link sendes dagen før.
Påmelding
Informasjon om påmelding her
Fagansvarlig
Kari Helgetun Langfoss, utdannet innen Matteknologi/ Matvitenskap.
Underviser på NTNU og Trøndelag høyere yrkesfagskole på Byåsen og er i flere år benyttet som rådgiver i Kompetansenettverk lokalmat Midt.
Kursinnhold
Digitalt kurs for deg med interesse for videreforedling av melk i etableringsfase, eller for deg som arbeider i ysteri og som ønsker å repetere melketeknologi, syrningsteknikker, hygiene og mikrobiologi. Filmopptak i meieri viser foredling av seks ulike produkt. Vi går gjennom steg for steg og kopler teori til praksis. Fyldig støttelitteratur får du etter kurset.
Filmens inndeling:
- pH kalibrering
- Separering
- Yoghurt
- Kremost, Skjørost, Cottage cheese
- Rømme
- Smør
- Produktvurdering
- Mellom hvert tema tar vi oss tid til spørsmål og diskusjon «live». lister for å gjøre informasjon
Pris og betingelser
kr 350,- Teams link sendes dagen i forveien
Spørsmål? Ta kontakt:
Midt-Norge
Bjørg Elisabeth Tronstad
Seniorrådgiver