Priser
Deltakeravgift kr 1900
Todagers bransjekurs inkl. servering.
Vorspiel og festmiddag kr 450
Tirsdag 25.mars fra kl. 17
VELG MELLOM DISSE BRANSJEKURSENE
BAKEKURS
To-dagers bakekurs med Sebastien Boudet, der du får fordype deg i surdeigsbaking med fokus på urkorn . Kurset gir en praktisk gjennomgang av alt fra maling av eget mel og forberedelse av deig til forming, snitting, steking og evaluering av ferdige brød. Kurset passer for bakere med noe erfaring som ønsker å utforske surdeig og urkorn på et dypere nivå.
ENKEL MELKEFOREDLING
Kari H. Langfoss gir en praktisk og inspirerende innføring i temaer som pH, separering, yoghurt, ferskoster, bakteriekulturer, rømme og smør. Gjennom en kombinasjon av undervisningsfilmer, «live» diskusjoner og deling av erfaringer fra deltakerne, ser vi på utfordringer og løsninger i produksjonen. Kurset passer for produsenter i oppstartsfasen og ysteriansatte som ønsker å styrke eller repetere sin fagkunnskap.
Les mer om faginnholdet.
KJØTTFOREDLINGSKURS
Kommer snart.
KOKKEKURS
Kommer snart.
FOREDLINGSKURS BÆR OG FRUKT
Kommer snart.
FOREDLINGSKURS GRØNNSAKER
Kommer snart.