Hvor og når
04. og 11. desember
Kl. 12-14:30
Digitalt på Teams
Kursholder
Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver
Kursinnhold
Kurset vil ta for seg produksjon av syltetøy og gelé av bær. Det bli lagt vekt på riktig behandling fra råvare til ferdig produkt. Noen av temaene som blir gjennomgått:
- Råvarekvalitet, enkle kvalitetsmålinger
- Teori om bl.a. syltetøy- og geléproduksjon
- Fortykningsmidler
- Holdbarhet
- Regelverk; bla. tilsetningsstoffer og merking/deklarering
Mål med kurset
Gi deltakerne grunnleggende kompetanse om
- Produksjon av bl.a. syltetøy, gelé
- Hvordan en kan oppnå stabile og gode produkter.
For å tilby et mest mulig relevant kurs, ber vi om at det ved påmelding gis informasjon om hvilke problemstillinger, råvarer og produkter deltagerne er interesserte i, slik at dette om mulig kan bli belyst i løpet av kurset.
Pris og betingelser
Kr 500,- inkl. mva. pr. person.
Bindende påmelding innen 29.11.2024
Kurset vil foregå på Teams. Egen lenke blir tilsendt i forkant av kurset.
Spørsmål? Ta kontakt:
Øst-Norge
Cecilia Midtsund Kippe
Rådgiver